Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Ook Kristof Calvo geen kandidaat-voorzitter bij Groen

Kristof Calvo is geen kandidaat om de nieuwe Groen-voorzitter te worden. En dat is toch wel een verrassing: hij was de voorbije weken weer actief in en rond de Wetstraat. Hij is het zoveelste groene kopstuk dat de handschoen niet wil opnemen. Blijven voorlopig alleen over: Vlaams parlementslid Jeremie Vaneeckhout en Nadia Naji. Niet als kandidaat-voorzitter en kandidaat-ondervoorzitter, maar als kandidaten voor het covoorzitterschap.

74 reacties

  • Marc Baeyens

    2 jaar geleden
    Almaci heeft het verdorven voor Groen en niemand van de kopstukken wil zich nog verbranden aan dat sluimerend vuurtje.
  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    Groen heeft het altijd al moeten hebben van jonge kiezers die nog studerende zijn. Eenmaal ze gaan werken en belastingen moeten betalen haken ze allemaal direkt af omdat ze dan de harde realiteit zien.
  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Niet vergeten , het is dank zij Ecolo dat ze in deze regering zitten . Ecolo die voorstander is van de kernenergie uitstap en gekozen heeft om die hete aardappel door te schuiven naar groen . Zo blijven zij buiten schot als het eventueel misloopt . Wel goed gezien , en groen dacht enkel maar aan de postjes en het vele geld .
  • Pedro Vanbesien

    2 jaar geleden
    Almaci heeft haar zin gekregen,zij moest kost wat kost voorzitster zijn ten nadele van Calvo,die zich nochtans veel meer ingezet heeft dan zij.En nu zou Calvo de zaak gaan redden, ik zou ook bedankt zeggen.
  • Pierre Lejeune

    2 jaar geleden
    Die heeft het einde gezien.