© Nico Peeters

© Nico Peeters

thumbnail:
thumbnail:

Neos Maaseik is slimste Neos-club van Limburg

Maaseik -

Sinds enkele jaren organiseert Neos een quiz waarvoor alle clubs - zo'n 200 in totaal - in Vlaanderen kunnen inschrijven. De leden van Neos Maaseik zijn alvast goed bezig: zij zijn de slimste Neos-club van Limburg en mogen in oktober deelnemen aan de nationale finale.

Nico Peeters

Eerst wordt er provinciaal gequizd, vervolgens mogen de eerste drie clubs van iedere provincie het tegen elkaar opnemen voor de nationale titel slimste club van Neos. "Van de twee nationale finales tot nu heeft Neos Maaseik al een keertje mogen deelnemen en we waren toen een goede middenmoter”, klinkt het bij de leden. “Na de vervelende coronatijd werd dit jaar de Limburgse finale georganiseerd in CC Hasselt.”

Maar liefst 22 ploegen waren ingeschreven voor de quiz. “Het evenement was, zoals gewoonlijk met onze nationale en provinciale evenementen, weer zeer goed georganiseerd. Aan het einde werd Neos Maaseik bekroond als slimste Neos-club van Limburg 2022 en kunnen we voor de tweede keer in oktober deelnemen aan de nationale finale. We mochten een mooie trofee in ontvangst nemen en thuis nog eens nagenieten van een lekker fris Neos-biertje.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer