Jérémie Makiese is vertrokken naar Turijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Jérémie Makiese is vertrokken naar Turijn. © Jan De Meuleneir / Photo News

Jérémie Makiese heeft vandaag eerste repetitie voor Songfestival in Turijn: “Al die theorieën, ik ben daar niet mee bezig”

SongfestivalIl est parti. Nadat hij zaterdag nog een MIA mocht uitreiken - en zich nadien ook amuseerde op het sectorfeest -, begint voor Jérémie Makiese het Songfestivalavontuur. Onze afgevaardigde stapte maandag op het vliegtuig richting Turijn, en begint er vandaag meteen te repeteren. Zonder stress, maar met huizenhoge verwachtingen. Al wil hij na dit avontuur toch graag terug naar zijn oude leven als keeper bij Excelsior Virton. “Dat was mijn job voor deze wedstrijd, en dat is nadien ook mijn doel.”

1 reactie

  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Stop eens met al die drukdoenerij. Eerst laten performen en dan evalueren. Geen prospecties. Hoe goed een atleet, kandidaat... zich voorbereidt, de media achterhaalt hem of haar wel om de druk op te voeren als ''s lands hoop' 'om diepe teleurstelling te voorkomen'.
  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”
    Muziek

    Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”

    “Ik ben blij dat ik eindelijk kan vertrekken.” Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) is officieel vertrokken richting Songfestival. Onze afgevaardigde stapte maandagvoormiddag op het vliegtuig naar Zweden, maar niet voor hij de roddels over z’n vocale capaciteiten - die na enkele recente optredens opdoken - kordaat van tafel veegde. “De show in Londen was de allerslechtste uit mijn carrière”, klinkt het. “Maar daar was een goede reden voor.”