Bestuurder zonder rijbewijs en onder invloed botst met peperdure terreinwagen tegen vrachtwagen: drie gewonden waarvan één ernstig

LembeekDrie personen zijn dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Bergensesteenweg in Lembeek. De bestuurder van een Mercedes G63 AMG haalde aan hoge snelheid verschillende auto’s in om vervolgens tegen een vrachtwagen te botsen. Een 23-jarige passagier werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. De chauffeur reed zonder rijbewijs én onder invloed van drugs.

33 reacties

  • Jelle van Elsacker

    2 jaar geleden
    Manne man jongen, niet meer doen he, allé vooruit het is goed, stap maar terug in de wagen, zolang ze niks doen tegen drinken en andere rommel blijft dit spelletje duren.
  • Emma Kamenistyy

    2 jaar geleden
    Kan niet wachten tot het rijbewijs met punten er komt. Er zullen er nog velen jammeren dan.
  • Willy Stinissen

    2 jaar geleden
    Ik heb al vele kilometers als begeleider naast mijn dochter gezeten die oefent voor haar rijbewijs B examen. Daarvoor heb ik mijn kennis van de wegcode nog eens opgefrist. Mijn dochter rijdt ondertussen al heel vlot maar houdt zich goed aan de snelheidslimiet. En dan valt mij op dat er heel veel chauffeurs zijn die dat helemaal niet doen. Bumperkleven, inhalen over de volle lijn en voor zebrapaden, veel te hard rijden en kwaad worden omdat iemand zich aan de regels houdt. Vooral die luxewagens.
  • Eric Servaes

    2 jaar geleden
    Aan de apologeten hier. Artikel 10. Snelheid (wegcode). Elke bestuurder moet zijn snelheid zodanig aanpassen om elk ongeval te voorkomen. Veel bestuurders weten dit blijkbaar nie5, of willen het niet weten.
  • Robert Thomassen

    2 jaar geleden
    In België worden degene die de wetten onderhouden gestraft.