Weduwe Elisabeth Gyselbrecht is opnieuw zwanger

© Photo News

De weduwe van de vermoorde Stijn Saelens is opnieuw zwanger. Dat meldt dokter Elisabeth Gyselbrecht zelf op de website van haar dokterspraktijk in Ruiselede. Het feit dat de vader eerder was aangeduid als voogd van de vier kinderen die Gyselbrecht met Saelens had, zou een probleem zijn voor het gerecht, wegens “tegengestelde belangen”.

jfs/cel

Het proces rond de ‘Kasteelmoord’ start morgen in Brugge. De vader van Elisabeth Gyselbrecht, dokter André Gyselbrecht, is hoofdverdachte van de moord op Stijn Saelens. Dat zijn dochter een nieuwe relatie is begonnen met zakenman Yves W. (41) is geen geheim. Het koppel maakte de romance met de feestdagen al bekend op een Facebook-pagina.

Voogd

Het nieuwe kindergeluk heeft echter ook een negatieve kant. Omdat het gerecht in de relatie met Yves W. “tegengestelde belangen” ziet, hebben de vier kinderen van Elisabeth Gyselbrecht en kasteelheer Stijn Saelens een nieuwe voogd toegewezen gekregen, een advocaat. Die beslissing werd dinsdag nog aangevochten, maar de rechter in Tielt keerde de beslissing uiteindelijk niet om, zo meldt ‘Het Laatste Nieuws’. De advocaat in kwestie zal uiteindelijk op het proces de kinderen een stem moeten geven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen