Wim Willaert (links), Jelle De Beule (midden) en Rik Verheye spelen in ‘Nonkels’ de West-Vlaamse gebroeders Persyn, van wie de levens worden overhoopgegooid wanneer een onverwachte gast voor hun deur staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Willaert (links), Jelle De Beule (midden) en Rik Verheye spelen in ‘Nonkels’ de West-Vlaamse gebroeders Persyn, van wie de levens worden overhoopgegooid wanneer een onverwachte gast voor hun deur staat. © SBS

Tot drie uur in schminkstoel: hoe Jelle De Beule en Rik Verheye voor ‘Nonkels’ een wonderlijke metamorfose ondergingen

TVIn de nieuwe fictiereeks ‘Nonkels’, te bekijken op Streamz, krijgen Rik Verheye en Jelle De Beule er - letterlijk - een pak extra jaren aangeplakt. Een verbazingwekkende verouderingskuur die behoorlijk wat voeten in de aarde had, blijkt uit een bezoek aan de make-upafdeling. De make-upartiesten van de reeks vertellen de geheimen achter de opvallende transformaties. “Maanden rondgelopen als een kleuter met een hardnekkige snotvalling.”

2 reacties

  • Hilde Bruyninckx

    2 jaar geleden
    Ik was van plan om 1 aflevering te bekijken, en dan te zien… Resultaat: ik heb de reeks in 1 keer uitgekeken! Er zaten echt wel heel goeie dingen bij, ik heb smakelijk kunnen lachen, hoewel…soms ook een beetje groen, want ik vrees dat ze een perfect beeld schetsen van hoe het eraan toegaat in sommige Vlaamse huishoudens… In ieder geval: zeker de moeite van het bekijken waard!!
  • Pieter Verhulst

    2 jaar geleden
    Voor een goed programma heb je geen metamorfose van drie uur nodig.