ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Team van Amber Heard dient motie tot staking in, maar die wordt verworpen: “Zelfs als hij haar maar één keer heeft mishandeld, wint zij”

CelebritiesDe rechtszaak die Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) is in volle gang. Op deze dertiende procesdag zal zijn voormalige verpleegster, Erin Falati, verder komen getuigen. Maar het blijft vooral uitkijken naar de getuigenis van Amber Heard, die elk moment kan beginnen. Of het zover komt, valt nog af te wachten, want het team van Amber Heard heeft net een motie tot staking ingediend. Die wordt echter afgewezen door de rechter. 

13 reacties

  • Gino De Neef

    2 jaar geleden
    Het is wel zij die de mishandelaar is.
  • Filip Vanlaeken

    2 jaar geleden
    Niks geen bewijs dat hij haar geslagen heeft. Wat niet wil zeggen dat het niet gebeurd is, maar in een beschaafd land kan je dan niet schuldig bevonden worden, dat zou wel heel frivoleus zijn.
  • Robin Vdm

    2 jaar geleden
    Da ze gewoon stoppen met het gezever. Een ruzie gaan uitvechten op een rechtbank als ik de rechter was zal ik ze allebei terug sturen en da ze hun klodden zelf oplossen. Gewoon geld hebben ze vandoen. Dat is het gewoon geld alles draait tegenwoordig aan geld. Ge ziet alleen zulke dingens gebeuren bij bekende mensen me geld altijd.
  • Peke Geens

    2 jaar geleden
    Wat een kinderachtig gedoe! Wereldberoemd zijn ze, en ze gedragen zich als 6 jarigen!
  • Maarten Cambré

    2 jaar geleden
    Ik heb zo de indruk dat madam Heard op het punt staat een boemerang snoeihard in het gezicht te krijgen. Wat een kreng.
  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Play
    Showbizz

    Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.