Johan Derksen in het decor van Vandaag Inside.
Volledig scherm
Johan Derksen in het decor van Vandaag Inside. © Brunopress

“Johan Derksen keert mogelijk toch terug op tv”

‘Vandaag Inside’ keert mogelijk terug op televisie. Achter de schermen wordt bekeken of en in welke vorm het programma een doorstart kan maken. Mét Johan Derksen (73). Dat melden bronnen rondom het programma ‘Vandaag Inside’ aan het AD. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een terugkeer van de hoofdrolspelers: Wilfred Genee, René van der Gijp én dus Johan Derksen.

30 reacties

  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Het ergste aan heel die woke-beweging is dat ze anoniem opereren. Van achter hun pc of smartphone op sociale media met allerlei nicknames om iemand neer te sabelen, maar ze zijn wel zo laf hun gezicht of naam niet te tonen. Mensen als Johan Derksen stoppen zich tenminste niet weg en geven open hun mening, ook al weten ze dat ze zich kwetsbaar opstellen. En wie er niet van houdt, moet er gewoon niet naar kijken of luisteren. Punt. Er zijn genoeg zenders beschikbaar tegenwoordig.
  • Roeland Van de Wal

    2 jaar geleden
    Kris De Smet: De term 'woke' wordt ook gebruikt als beschuldiging van doorgeslagen aandacht voor sociale ongerechtigheden en in verband gebracht met cancelcultuur en gedwongen zelfcensuur.
  • Toon Van Kerckhove

    2 jaar geleden
    Derksen - woke: 5 - 0! Forfait cijfers. Zielig gedoe die woke! We gaan 4 à 500 jaar terug! Hij, die niet denkt volgens de politiek correcte lijn, moet stante pede de brandstapel op! En bepaalde gemeenschappen buiten dat nu extreem uit. De slinger is te ver uitgeslagen, maar vergeet niet: een slinger komt altijd terug!
  • Tonny de Wit

    2 jaar geleden
    Is me dit een plat programma waar alles is geoorloofd en waar vrouwen in 2022 nog worden uitgelachen omdat ze het zwakke geslacht zijn maar alleen kijkcijfers en Geld speelt hier in de hoofdrol ik distantieer mij volledig van zulke mensen en ik zal ook niet naar zo programma’s kijken
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    wat zit een 73 jarige daar nog te doen ? de plaats bezetten van een jong iemand ? ... NJ