Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Tatyana Beloy verontwaardigd na voorstel voor campagne: “Vet wegzuigen? Ik heb maat 38!”

Showbizz“Ben ik echt te dik?” Tatyana Beloy (37) heeft op Instagram haar verontwaardiging gedeeld over het aanbod dat ze kreeg om als influencer ‘haar vet te laten wegzuigen’. Foto’s van de ingreep zouden haar veel geld opbrengen, maar ze wees het voorstel resoluut af. “Zo’n intense vraag of oordeel kan voor sommigen triggerend en kwetsend zijn.”

4 reacties

  • Felix Strackx

    2 jaar geleden
    Waarmee ze toch de mensen hun geld proberen af te troggelen.
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Blijkbaar had de schoonheidskliniek niet door dat de camera 'dikker maakt'. Als je bvb Anne De Batselier voor en achter de camera bekijkt, merk je een duidelijk verschil. Ja ik zag haar ooit achter de schermen van een bedrijfsfeest.
  • sylvia van gastel

    2 jaar geleden
    Pfffff . Laat mensen in hun waarde . Of je nu dik , dun of kaal bent of rood haar met sproeten , jong of oud . Iedereen doet ertoe ! Deze maatschappij moet daarmee stoppen zodat vooral de jeugd zich goed in hun vel voelt en niet depressief worden . En super voor jou dat je nee zegt tegen deze kliniek .
  • Nico Lauwers

    2 jaar geleden
    Het is maar een getal op de weegschaal... Dat vind ik ook van "maatje 38". Als een mens zich maar goed voelt in zijn of haar vel, meer moet dat niet zijn!