Mathilde valt in de smaak in Griekenland.
Volledig scherm
Mathilde valt in de smaak in Griekenland. © AP

IN BEELD. Griekenland vol lof over ‘modekoningin’ Mathilde tijdens staatsbezoek

Royalty“Mathilde is één van de best geklede royals, en dat bewijst ze met haar bezoek aan ons land,” schrijft de Griekse media. De koningin werkt samen met koning Filip en een omvangrijke delegatie een driedaags staatsbezoek af in Athene en trekt de aandacht met haar outfits.

18 reacties

  • Inge Verbist

    2 jaar geleden
    100€ voor een kleedje, waar? Ik ga er direct naartoe want de meeste kleedjes van bv Caroline Biss, Marie Méro enz. kosten al gemakkelijk 250€, zonder riempje of andere accessoires. Gelukkig zijn er 2 keer per jaar solden waarin je misschien je slag kan slaan. En ook wij recycleren kleding dus het is alleen maar toe te juichen dat onze koningin die trend ook ingezet heeft. Ze is zeker niet wereldvreemd en mooie kleren houden hun schoonheid, daarom heten ze ook klassiek of classique chique.
  • MARTINA HEREMANS

    2 jaar geleden
    Mooie dame en altijd mooi gekleed gewoon super
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    Prachtige dame onze koningin en altijd mooi gekleed ze heeft niet veel nodig om er mooi uit te zien geen bling bling enkel klasse is nodig !
  • Louise janssens

    2 jaar geleden
    We mogen fier zijn op onze koningin Mathilde, ik vind ze beter dan Maxima van Nederland. Ze is heel vriendelijk en ook haar kinderen mogen er zijn, heel mooie mensen.
  • Marina Cornelis

    2 jaar geleden
    Ik ben trots op onze koningin Mathilde. Ze vervult haar rol zoals je verwacht van een persoon die nu eenmaal in de kijker staat en véél rekening moet houden met protocol. Niet iedereen kan die rol aan. Er zijn tot hiertoe geen uitspattingen te bespeuren. Moest ze geen koningin zijn, zou ze ook zeer respectvol omgaan met de mensen rondom haar. En kleding en handtassen zouden haar waarschijnlijk niet zóveel interesseren. WEL de mensen om haar heen!