William en z'n vader doen in Dag Allemaal hun familiegeschiedenis uit de doeken.
Volledig scherm
PREMIUM
William en z'n vader doen in Dag Allemaal hun familiegeschiedenis uit de doeken. © Kristof Ghyselinck

‘Boer zkt vrouw’-cowboy William heeft blauw bloed: “Zelfs Disney heeft interesse om ons verhaal te verfilmen”

TVDe achtergrond van buitenbeentje William (26) in ‘Boer zkt vrouw’ is op z’n zachtst gezegd bijzonder: hij mag zich eigenlijk lord noemen. Niet dat hij die adellijke afkomst uitspeelt op tv, integendeel. Ook zijn vader William senior (61) is heel down to earth. In een eerlijk interview doet hij hun bijzonder straffe familiegeschiedenis uit de doeken en wikt en weegt hij het liefdesleven van z’n zoon. “Ik heb al geregeld een paar schoenen aan de deur zien staan die ik niet kende en die plots weer verdwenen waren.”

3 reacties

  • Patrick Rens

    2 jaar geleden
    Ik heb het genoegen om de familie al meer dan 20 jaar te mogen kennen en met hen vele uren te hebben mogen uitrijden en praten: met wijlen de grootvader Bill, William (senior) en William junior. Allemaal mensen van zeer grote menselijke klasse, eenvoudig in de omgang en met een groot hart voor mens en dier.
  • Bernard Vandenberghe

    2 jaar geleden
    Bill is inderdaad een toffe gast, vriendelijk en goed gezind. Feitelijk lang geleden dat ik hem nog gezien heb. Grts
  • Joel Vandermeeren

    2 jaar geleden
    De William senior echt een toffe pee. Bij hem wordt je ontvangen als een koning en kom je nooit iets te kort. Redelijk wat dagen versleten voor het werk en mooie verhalen mogen aanhoren. Tof om hem ontmoet te hebben.