Gerard Joling - Johan Derksen
Volledig scherm
Gerard Joling - Johan Derksen © Foto Leo Vogelzang VOF/SBS

Gerard Joling neemt het op voor Johan Derksen: “Hij is een held”

ShowbizzGerard Joling (62) vindt dat Johan Derksen (73) terug moet komen op televisie. “Als je zoveel durft te zeggen, dan ben je een held”, zei de Nederlandse zanger in de talkshow Beau. Joling vertelt ook dat hij ‘Vandaag Inside’ een heerlijk programma vindt.

9 reacties

  • Anthony Vandooren

    2 jaar geleden
    Blijkt dat Joling, nadat Derksen net weg was, die ganse kandelaar erin heeft gedouwen! Dat was nogal een topavond zeg, man man
  • Carel WILLEMSEN

    2 jaar geleden
    Joling doet dit natuurlijk om zelf even weer wat aandacht te krijgen. Johan is gewoon een kei goeie vent en het programma was echt een programma voor de gewone werkende man. Een paar van die politiek correcte woke foguren hebben het om zeep geholpen. Wat is er gemakkelijker als van je werk maken om dingen te zoeken die andere mensen niet goed doen volgens jou. En de rest van de praaaaaaatprogrammas doen er wel aan mee om het onderuit te halen.
  • Anne Geerts

    2 jaar geleden
    Als je vindt dat zo iemand terug op het scherm moet komen, waar zit dan je verstand?
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Derksen was eerlijk ,en word daarvoor met een scheef oog bekeken, dus wat gaan anderen nu doen die ooit een scheve schaats reden,ja,,,hun mond maar dicht houden.
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    De 'correctheid' over de heikele thema's dezer dagen, als racisme, migratie, vrouwen, politiek, begint desastreuse gevolgen aan te nemen. De verloochening van de menselijke eigenheid is verfoeilijk en zeer kwalijk. Hoog tijd dat het roer wordt omgegooid. Je moet de geschiedenis niet gaan herschrijven en vooral, je moet zeggen wat je te zeggen hebt, als het oprecht je mening is moet je die uiten en verdedigen.