Vicepremier en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne (PS).
Volledig scherm
Vicepremier en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne (PS). © Photo News

Minister Dermagne (PS) heeft wetsontwerp klaar voor beter evenwicht tussen werk en privé

Vicepremier en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) heeft een wetsontwerp klaar dat werknemers een beter evenwicht tussen hun werk en privéleven moet helpen vinden. Vooral werknemers met een veeleisende gezinssituatie, die bijvoorbeeld de zorg voor een naaste op zich nemen, zullen daarvan kunnen genieten.

4 reacties

  • luc van pelt

    2 jaar geleden
    " Op kantoor " Ook al eens aan gedacht dat er ook mensen zijn die in fabrieken werken , of denken jullie dat iedereen zo een vet betaald jobke heeft zoals jullie om hun broek te verslijten , nog maar eens het mooiste voorbeeld van wereldvreemdheid .
  • danny janssens

    2 jaar geleden
    Weer nieuwe gunsten die niet werken aantrekkelijker maakt. Is tegenwoordig blijkbaar een must geworden. Actief meewerken en ook een bijdrage leveren , hoe klein die ook is is blijkbaar voor de sossen niet hun visie van solidariteit. Who cares , we laten de rest desnoods werken tot hun 70ste.
  • Luc Colpaert

    2 jaar geleden
    Lijkt mij perfect te kaderen in de strategie van de socialisten. Strijden voor werkbaar werk bestaat er vooral in om wetten te maken om NIET te werken en toch betaald te worden. Wanneer komt er een wet over WERKEN? Je zal maar een kleinere zelfstandige of kmo'r zijn .....
  • Louis Momme

    2 jaar geleden
    Wij zijn zelf slim en groot genoeg om zelf te beslissen wat goed is voor ons.