Valerie Courtois over haar broer Thibaut.
Volledig scherm
PREMIUM
Valerie Courtois over haar broer Thibaut. © ANP/EPA/PhotoNews

Zus Valerie beleefde magische avond van Thibaut Courtois aan z'n zijde (en ook in omsingelde auto): "Zo emotioneel heb ik hem nog nooit gezien”

Champions LeagueHet werd een avondje om nooit te vergeten in Madrid gisteren, ook voor Valerie Courtois. De zus van sterkeeper Thibaut zat net als alle andere supporters van Real tot de allerlaatste seconde op het puntje van haar stoel. Nadien zat ze mee in de auto die helemaal omsingeld werd door de fans. “Ik weet niet of je Thibaut al een Real-legende kan noemen, maar het gaat wel die richting uit.” 

12 reacties

  • Eddy De Rycke

    2 jaar geleden
    Met elke andere keeper in doel had Real verloren! Maakte Liverpool een doelpunt ze waren vertrokken. Waren intrinsiek sterker dan Real, en die zijn al goed. Nu stond er Thibaus die de beker wou. Zijn kwaliteit ervaring skils présence deden de Liverpool spitsen de das om. Zeg dit niet graag, Want in een collectieve sport als voetbal. Kan niemand schitteren als er iemand zijn job niet goed uitvoert of flatert. Zo de tegenstander meer doelpunten maakt. Gisteren heeft Thibaus de wedstrijd gewonnen!
  • philippe degryse

    2 jaar geleden
    hopelijk wint liverpool de finale , dat is tenminste een faire ploeg!
  • marc castermans

    2 jaar geleden
    Wissel de keepers en ManCity gaat door.
  • Eddy DeGoei

    2 jaar geleden
    Dit jaar is hij wellicht de allerbeste. Hopelijk wint hij ook de belangrijkste trofee, die met de grote oren.
  • Francis Davis

    2 jaar geleden
    Superkeeper ! Vijf goals binnengekregen in twee matchen !