Jimmy Frey vertelt in Dag Allemaal over z'n gezondheidsproblemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy Frey vertelt in Dag Allemaal over z'n gezondheidsproblemen. © Kristof Ghyselinck

Al acht jaar op de sukkel: Jimmy Frey kan nooit meer optreden. “Ik was al twee keer bijna dood”

BVPuur fysiek waren de laatste jaren een lijdensweg. Maar de opeenvolgende operaties en ziekenhuisopnames hebben Jimmy Frey (83) niet klein gekregen. Maar optreden, dat zit er niet meer in. Openhartig vertelt hij in dit interview over z’n gezondheidsproblemen, z’n leven als vrijgezel en de band met z’n voormalige collega’s. “Met Willy Sommers en Will Tura had ik een goed contact, maar ik hoor niemand meer...”

13 reacties

  • JAN RAEMAEKERS

    1 jaar geleden
    Ben altijd fan van je geweest al 50 jaar lang , zou je heel graag eens trakteren in oostende maar is misschien niet mogelijk ? Blijven volhouden alleszins..
  • ERIC SEGHERS

    2 jaar geleden
    Nog vele goede jaren wensen wij jou van harte. Je maakte mijn ouders en ons gelukkig met je bijzondere stem en mooie liedjes! Fans voor altijd!
  • Liliane Adriaensen

    2 jaar geleden
    Heel veel sterkte en beterschap en dat je nog lang mag zijn groetjes van Liliane
  • Marc Peeters

    2 jaar geleden
    Wilskracht brengt mensen zeer ver, maar dat doorzettingsvermogen eist veel energie en kracht. Hoedje af voor zulke sterke man. Natuurlijk laten velen je in de steek. Die zogenaamde vrienden haken op termijn af. Het is niet boeiend je bezig te houden met mensen die beperkt zijn in hun doen en laten. Mijn eigen leven gaat ook voort denken ze... Die schoonheid en rijkdom in jouw hoofd zien nog weinigen, al kunnen ze daar nog veel van leren.
  • roger van bael

    2 jaar geleden
    Jimmy wat men ook zegt en wat er ook gebeurt je hebt ons heel veel mooie herinneringen gebracht al die jaren top man