Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters
Eintracht Frankfurt EIN
1
EINDE
0
West Ham United WHU
  • 26' Goal Rafael Borré

EUROPA LEAGUE. Delirium in Glasgow: Rangers voorbij Leipzig naar finale tegen Frankfurt

Europa LeagueDe Europa League krijgt een Duitse of een Schotse winnaar. Eintracht Frankfurt en Rangers FC kwamen als winnaars uit de halve finales. De Schotten klopten in Ibrox Stadium RB Leipzig met 3-1. Frankfurt zegevierde in eigen huis met het kleinste verschil tegen West Ham dat na een vroege rode kaart al snel met tien viel. 

3 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Super dat Frankfurt door is 👍 Hopelijk winnen ze de finale ook ! Laat ons hopen op een mooie wedstrijd tegen de rangers ...!
  • Guy Diels

    2 jaar geleden
    Die amokmakers LEVENSLANG schorsen om naar een voetbalmatch te gaan, de eerste 5 jaar aanmelden bij de politie tijdens de voetbalmatchen van hun club, de schade die ze aanrichten (materiële en ook de verzorgingskosten van hun slachtoffers) 100% laten vergoeden een beheersings cursus laten volgen en ook helpen bij de verzorging van voetbalgeweld slachtoffers. Het zal vlug gedaan zijn met die ellendelingen. Bij herhaling later effectieve gevangenisstraffen!!
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    Het valt te vrezen dat de wansmakelijke acties in Londen, van BEIDE hooligan-clans morgen een triest vervolg krijgt. Een uitgelezen kans voor het doldronken uitschot om het event. terreinverbod in eigen stadion, op passende wijze "te vieren" op vreemde bodem .. Maar óók het SEIN voor de UEFA om de aanstokers te identificeren; ze op te sluiten tot hun zaak correctioneel wordt behandeld; ongeacht of het Duits of Engels crapuul is !!