Courtois toont dat z'n cruciale voetreflex allerminst toeval was: “Werken loont”

Champions LeagueThibaut Courtois was andermaal beslissend voor Real Madrid op weg naar de Champions League-finale. Onder meer met een gewéldige redding met z’n voet op een schot van Jack Grealish. Met een filmpje op z’n sociale media toont de Rode Duivel dat die cruciale parade geen toeval was (zie onder).

8 reacties

  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Nr 1 meer moet er niet gezegd worden !
  • Alain Hermans

    2 jaar geleden
    Dit is wat anders dan die andere die altijd zegt dat hij de beste van Belgie is & was. Zeer bescheiden Courtois maar zo goed en niet altijd zeggen dat hij de beste is zolas anderen in Belgie
  • Tom Caers

    2 jaar geleden
    Wie durft nog verklaren dat dit niet de beste keeper ter wereld is?
  • Bart Verwegen

    2 jaar geleden
    Straffe kerel, ik hoop dat hij nog lang op zijn hoogtepunt kan blijven presteren.
  • Jacques Hillaert

    2 jaar geleden
    Wereld klasse, je wordt geboren met talent maar enkel door hard labeur wordt je ook een vedette in uw sport, proficiat Thibaut
  1. Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfinale? En welke toptrainers zijn in beeld als opvolger?

    Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfina­le? En welke toptrai­ners zijn in beeld als opvolger?

    Na de verloren titelstrijd verkeert Bayern München in paniekmodus. De uitgerangeerde trainer Thomas Tuchel (50) doet normaal gezien het seizoen uit, maar zelfs dat is onzeker als de Rekordmeister schipbreuk zou lijden in de kwartfinales van de Champions League tegen Arsenal. Namen van opvolgers voor volgend seizoen circuleren intussen duchtig. Van de terugkeer van een uitgeleende trainer over een oud-gediende tot een Portugese T1 die zelf zijn diensten zou aangeboden hebben: wie zijn de kanshebbers na het njet van droomkandidaat Xabi Alonso?
  2. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.