Jani Kazaltzis zet bodyshamers op hun plaats op Instagram: “Ik ben wat ouder geworden en een beetje verdikt, so what?”

Stylist en presentator Jani Kazaltzis (43) heeft duidelijk genoeg van de beledigende Instagram-commentaren en privéberichten die hij de afgelopen tijd ontving. Bodyshamers verkondigen meermaals hoe “moe hij eruitziet”, vragen zich af of hij zijn gezicht heeft laten corrigeren omdat “zijn oogskes er zo raar uitzien” en beweren dat hij wel “opgeblazen met een fietspomp” lijkt. “Ik voel mij heel gelukkig in deze fase van mijn leven, ook al is dat met een paar kilo’s meer”, schrijft Jani onder meer op zijn verhaal.

Tess Jacobs

 © Instagram 

Jani Kazaltzis is wekelijks te zien als presentator in Blind Gekocht en ontvangt samen met Otto-Jan Ham acht bekende Vlamingen op het Griekse eiland Sifnos in Viva La Feta. Maar er zit blijkbaar ook een keerzijde aan de medaille voor de Limburger met Griekse roots. Dat postte hij op zijn Instagram-story. “Lieve mensen en vooral ook aan de gemene mensen”, steekt Jani van wal. “Ik ben wat ouder geworden en een beetje verdikt … so what?”

Vervolgens maakt Kazaltzis de geruchten dat hij plastische ingrepen heeft laten uitvoeren meteen met de grond gelijk. “Voor alle duidelijkheid, ik heb helemaal niets laten opspuiten en ik zou hier ook niet over liegen. Mocht dat wel zo zijn, dan is dat nog mijn volste recht.” De presentator gaat nog even door. “Ik voel mij heel gelukkig in deze fase van mijn leven, ook al is dat met een paar kilo’s meer. En ja, net als iedereen heb ik soms eens een vermoeiend opgeblazen gezicht.”

Beledigende reacties

De screenshots die op de boodschap van Jani volgen, maken meteen duidelijk met wat voor opmerkingen de stylist wordt overladen. “De oogjes van Jani zien er heel raar uit de laatste weken. Is dit om er jonger uit te zien? Doe het niet aub, het is verschrikkelijk, je ziet er heel doodmoe uit”, is een van de reacties op zijn Instagrampost. “Ja, er is iets mee en ik zie ook niet direct wat! Maar beter is het zeker niet”, reageert iemand. “Hij heeft zo opgezwollen kaken, ziet er wat verdikt uit”, gaat een andere volger verder.

LEES OOK. Jani Kazaltzis over ruzie maken in een relatie: “Soms moet je eens dagenlang kwaad zijn”

En het blijft niet bij reacties op zijn foto’s alleen. Sommigen gaan nog een stapje verder en sturen Kazaltzis privéberichten over zijn uiterlijk. “Sorry Jani, maar je zag er heel moe uit in Blind Gekocht.” Het bericht “Ben jij met een fietspomp opgeblazen? My God … blijf toch jezelf … oud worden we allemaal”, spant de kroon. Met zijn Instagram-verhaal laat Jani aan die volgers weten dat het welletjes is geweest.

 © Instagram

 © Instagram 

 © Instagram 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER