Andrew, Eugenie (links) en Beatrice.
Volledig scherm
PREMIUM
Andrew, Eugenie (links) en Beatrice. © Getty

Prinsessen Eugenie en Beatrice worden naar de achtergrond geduwd: “William wil hen uit de monarchie”

RoyaltyDe Britse prins Andrew heeft het de laatste jaren behoorlijk bont gemaakt, waardoor hij nu het zwarte schaap van de familie is. Aanvankelijk ging men ervan uit dat zijn dochters, prinsessen Eugenie en Beatrice, gespaard zouden blijven van de koninklijke toorn, maar dat lijkt niet helemaal het geval. Niet alleen loopt Eugenie haar kans op een luxueuze cottage in Windsor mis, de twee zussen lopen zelfs het risico om volledig uit het spotlights te verdwijnen. “Prins William en zijn vader werken aan een strategie om ‘Megxit’-situaties te voorkomen.” 

6 reacties

  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Prins William is zelf ook niet bepaald een toegevoegde waarde voor de Britse monarchie! De Britse Queen heeft misschien wel 1000 of 2000 mogelijke opvolgers! Of misschien zelfs wel meer! Dus het wordt dringend tijd dat ze daar eens een keertje verkiezingen gaan houden om te bepalen wie de meest democratische opvolger van de Britse Queen kan worden. Dus weg met het principe dat de eerstgeborene ook automatisch de kroonprins moet gaan worden.
  • Jules Steenwinckel

    2 jaar geleden
    Buiten werken , heeft charles ook gedaan met Megan en Harry !
  • Sofie Sliggers

    2 jaar geleden
    Binnen de 'Firm' ontplooid zich een machtsstrijd. Het ware gezicht van Charles en William komt boven. Wie niet hun trend volgt vliegt eruit ! Charles , de grootste bedreiger van het hele nest.
  • DANIEL DEGRYSE

    2 jaar geleden
    Groot gelijk van William, allemaal profiteurs. Eigenlijk beter de monarchie afschaffen allemaal dat bla -bla gedoe. Voor niks nodig goed in vervlogen middeleeuwse tijden.
  • Liesbeth Cuppens

    2 jaar geleden
    De Britse Monarchie is nog steeds ideaal om veel 'boekjes' mee te vullen. Na wijlen Prinses Diana is de reeks verhalen/schandalen afgenomen, maar nu is er weer een hoogtepunt. Veel vrede binnen de familie zal er nooit heersen. Na het overlijden van de Queen zullen er bijkomende lijken uit de kast vallen. Over deze familie is het laatste woord duidelijk nog niet gezegd of geschreven.