Wit-Russische leider Loekasjenko geeft toe: “Oorlog in Oekraïne blijft maar aanslepen”

Alexander Loekasjenko stond toe dat Rusland vanaf Wit-Russisch grondgebied buurland Oekraïne binnenviel. Maar de autoritaire Wit-Russische leider heeft nu aangegeven dat de oorlog niet volgens plan is verlopen.

19 reacties

  • simonne goderie

    2 jaar geleden
    Poetin heeft een marionet gevonden en hoeft enkel aan de touwtjes trekken .
  • Dirk Vanbesien

    2 jaar geleden
    Kan er iemand nu eens deftig uitleggen wat die sancties nu al hebben opgeleverd ? Alsof Putin daar nu echt van onderde in druk is. Ofwel bemoei je als westen je niet ofwel helemaal en geef je die klootrussen ineens de volle laag op z'n donder. Eigelijk is het simpel, de hele navo heeft schrik van Rusland. En ja, mischien te recht.
  • Dominique Hermys

    2 jaar geleden
    Het Westen had zich zeker niet moeten moeien.
  • Soesi Schellekens

    2 jaar geleden
    Nog eventjes en hij verdwijnt met de Noorderzon,Putin had die enkel nodig voor Oekraïne binnen te vallen en is volledig mislukt via wit Rusland.
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    Als het Westen neutraal zou blijven dan zou er nu een nog ergere oliecrisis zijn en een voedselcrisis omdat Putin dan de graanoogsten nog meer zou misbruiken voor oorlogsvoering. Dat er nog steeds mensen zijn die het niet doorhebben is verbijsterend. Putin wilt het graan en de haven. Hij heeft al tonnen graan gestolen en nu heeft hij de uitvoer onder controle ook. Deze zomer wordt het een heel hete zomer in bepaalde streken. Onze welvaart zou nog harder lijden met Rusland succesvol.