Lukaku nam prompt de eerste twee goals onder het nieuwe Chelsea-bewind van eigenaar Boehly voor zijn rekening.
Volledig scherm
Lukaku nam prompt de eerste twee goals onder het nieuwe Chelsea-bewind van eigenaar Boehly voor zijn rekening. © AP
Chelsea CHE
2
EINDE
2
Wolverhampton Wanderers WOL
  • 56' 58' Goal Romelu Lukaku
  • Francisco Trincão Goal 79'
  • Conor Coady Goal 90'+7'

Romelu Lukaku veert op met twee goals in twee minuten voor nieuwe Chelsea-eigenaar in tribune, maar Wolves met ultieme gelijkmaker

Premier LeagueTodd Boehly stak de vingers twee keer in de mond om te fluiten. De timing kon niet beter. Voor de ogen van de nieuwe Chelsea-eigenaar scoorde Romelu Lukaku twee keer. Zijn naam werd minutenlang luid bezongen. Een applausvervanging was zijn deel. De namiddag eindigde alsnog met een domper. Vanop de bank zag Lukaku de Wolves in de slotseconden de gelijkmaker scoren. 

10 reacties

  • Frank Bolle

    2 jaar geleden
    Op het einde van het seizoen , in een match zonder belang, mag hij nog eens invallen . En dat zijn zijn matchen , tegen Janneke en Mieke. The Wolves gaven hem veel ruimte en dan is hij inderdaad goed. Maar een topspits zal hij nooit worden. Deze zomer of ten laatste volgende zomer is hij weg naar een niveautje lager. 2 maal geprobeerd bij een topploeg in de Premier League, 2 maal mislukt. Diegenen die dat niet zien snappen het spelletje niet...
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Tuchel heeft nog altijd niet door dat Lukaku zijn beste spits is als je hem goed omringd en óók aanspeelt. Beide Chelsea spitsen kregen weinig bruikbare ballen. Maar zie 2 doelpunten en meteen wéér topschutter. Kan je dus enkel concluderen dat de andere spitsen ook niet renderen. Lukaku moet altijd spelen.
  • Greta Winters

    2 jaar geleden
    Heerlijk nieuwe bazen en lukaku kan terug scoren. Wie koopt er nu een spits van meer dan 100 milj voor op de bank te zetten?! Voor mij mag Tuchel volgend jaar een andere ploeg zoeken, ok big rom zat in een dipje maar niet zwanzen e.
  • Marnix Depoorter

    2 jaar geleden
    Speelt als een strijkplank en scoort als een trein
  • Marc Van Dorpe

    2 jaar geleden
    Hij is het vel aan het redden van zijn onbekwame trainer die het warm onder zijn voeten voelt worden,.