Leandro Trossard heeft er 4-0 van gemaakt.
Volledig scherm
Leandro Trossard heeft er 4-0 van gemaakt. © REUTERS

Leandro Trossard, met de 4-0 op het uur, en Brighton vernederen Manchester United

Premier LeagueNieuwe afgang. En wat voor één: 4-0 bij Brighton. Na een uurtje voetbal. Leandro Trossard met de vierde. Manchester United is voor de zoveelste keer na de exit van ‘sir' Alex Ferguson diep weggezakt.

3 reacties

  • philippe schotte

    2 jaar geleden
    Hoort zondermeer thuis in de basis van ons nationaal elftal . Hopelijk denkt de coach hetzelfde !
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    Laat United nu in "schoonheid" afscheid nemen en hun laatste match op Palace met 2 goals verschil verliezen. Dan kunnen de internationals Maguire, Varane, Lindeløf en consoorten mooi pronken met een eind doelsaldo van - 1 AUB DEZE kans gaan ze toch nt late liggen zeker. Kwestie van, later, hun kleinkinderen een historisch verhaal op te dissen ..
  • Marc Maes

    2 jaar geleden
    Weer een schitterende wedstrijd van de zelfverklaarde wereldster Ronaldo. Heeft eigenhandig Juventus de dieperik ingesleurd en doet nu hetzelfde met United. Stop gewoon met voetballen en ga genieten van al je miljoenen.
  1. “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal
    PREMIUM

    “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal

    Erling Haaland is niet haalbaar voor Manchester United. Kevin De Bruyne is evenmin een target. Toch heeft de nieuwe roerganger van de meeste succesvolle Engelse voetbalclub ambitieuze plannen. Sir Jim Ratcliffe (71), sterke man van petroreus INEOS dat in de haven van Antwerpen een nieuwe ethaankraker hoopt neer te poten, heeft zich onlangs ingekocht bij United. En om zijn nieuwe speeltje her op te bouwen, heeft hij een raid ingezet op Manchester City, de grote stadsrivaal. Zijn eerste transfer zorgde meteen voor commotie in de Premier League. Een inkijk in het plan-Ratcliffe.
  2. “Je vriendin is dik”: verwerpelijke gezangen etaleren nog maar eens waarom partner Declan Rice al haar foto’s op sociale media verwijderde
    27

    “Je vriendin is dik”: verwerpe­lij­ke gezangen etaleren nog maar eens waarom partner Declan Rice al haar foto’s op sociale media verwijder­de

    Arsenal en Leandro Trossard speelden Chelsea afgelopen dinsdag helemaal in de vernieling. In de marge van die wedstrijd speelde zich een verwerpelijk tafereel af. Toen Arsenal-middenvelder Declan Rice een hoekschop wilde trappen, namen de Chelsea-fans zijn vriendin Lauren Fryer op de korrel met gemene gezangen over haar lichaam. Fryer krijgt al maandenlang haatberichten over zich heen en verwijderde al haar foto’s op sociale media.