Moederdag: chef-kok Jeroen De Pauw, Seppe Nobels en Wim Ballieu vertellen over hun mama's favoriete gerecht waar de grootste herinneringen aan vasthangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Moederdag: chef-kok Jeroen De Pauw, Seppe Nobels en Wim Ballieu vertellen over hun mama's favoriete gerecht waar de grootste herinneringen aan vasthangen. © Steven Richardson

3 topchefs onthullen het lievelingsgerecht van hun mama: “Ze maakt altijd heerlijk smeuïge puree met een royale klont hoeveboter”

Chefs Jeroen De Pauw, Seppe Nobels en Wim Ballieu leerden van hun mama de basis in de keuken en namen daarvan heel wat geheime ingrediënten en recepten mee. “Ze is de enige die van klassiekers zoals stoofvlees, spaghettisaus en vol-au-vent zo'n smaakbommen kan maken", vertelt Wim Ballieu. Ter ere van Moederdag delen deze chefs hun mama’s exclusieve recept en vertellen hoe moeders keuken hen gevormd heeft als chef.