Volledig scherm

Calvo: “Vivaldi moet nieuw regeerakkoord schrijven, we leven in nieuwe realiteit”

Groen-Kamerlid Kristof Calvo roept de federale regering op een nieuw regeerakkoord te schrijven. De federale regering van liberalen, socialisten, groenen en CD&V heeft nood aan een nieuwe doorstart en moet het regeerakkoord heronderhandelen en scherper stellen, zei Calvo in ‘De zevende dag’. Hij wil zo de politiek weer geloofwaardiger maken.

110 reacties

  • phil smedts

    2 jaar geleden
    Wat wordt er bedoeld met fiscale hervorming ? We betalen ons nu al groen, blauw en geel aan belastingen, die vervolgens met gulle hand aan bevriende bedrijfslobby's doorgestort wordt. Is het de bedoeling om nog efficiënter de centen uit de zakken van de burger te kloppen ?
  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Wat bedoelt men met fiscale hervorming? De werkende klasse nog meer laten betalen waarschijnlijk, want dat is de enige klasse waar men kan en durft aan raken.
  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Vivaldi moet er de stekker uittrekken, iets waar onze premier al ervaring mee heeft. Ik gok op de PS, tenzij de MR extra stemmen wil verdienen in Wallonië met deze heldendaad?
  • boris paesen

    2 jaar geleden
    De politiek is pas weer geloofwaardig als Groen uit de regering gezet wordt. Niemand heeft hier voor gekozen en toch bepalen ze alles wat alleen maar tot verarming en verbittering heeft geleid.
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    Hahahaha die heeft het licht gezien... eerst eens beginnen met fatsoenlijke democratie, de grootste partijen regeren.