© AFP

Menselijke resten gevonden bij zoektocht naar lijken aan gruwelboerderij

Speurders hebben woensdag menselijke resten gevonden aan de afgelegen boerderij in een Bretoens bos waar het gezin Troadec vermoord werd. De gezinsleden werden gruwelijk vermoord door de schoonbroer van het gezinshoofd. De dader gaf de feiten afgelopen weekend toe en is woensdag aanwezig bij de zoektocht.

Guy Stevens

© AFP

Hubert Caouissin (46) woonde samen met Lydie Troadec, de twee jaar jongere zus van Pascal Troadec (49). De jongste weken was een erfeniskwestie ernstig uit de hand gelopen, wat leidde tot de gruwelijke moord van het gezin van die laatste.

Caouissin vermoordde Pascal en Brigitte Troadec en hun twee kinderen Sébastien en Charlotte met een koevoet in hun woning in Nantes. Dat bekende hij afgelopen weekend. Daarna zou hij hun lichamen overgebracht hebben naar een afgelegen boerderij in Pont-de-Buis, waar hij ze deels verbrandde en deels verstopte in het bos.

© AFP

Speurders hebben het bos rond de boerderij woensdag opnieuw doorzocht. Daarbij hebben ze menselijke resten gevonden, die vermoedelijk van een gezinslid afkomstig zijn. Dat melden Franse media.

De zelfverklaarde dader is aanwezig aan de boerderij, net als zijn ex-vrouw. De politie hoopt dat zij hen ter plaatse wel zullen willen helpen.

© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER