© Inge Kinnet

Johnny Hallyday bevestigt geruchten: “Ik word behandeld tegen kanker”

Het begon met een bericht op de Facebookpagina van actrice Laura Smet, dochter van de 73-jarige Johnny Hallyday. De rockster zou lijden aan longkanker, maar Smet ontkende de berichten met klem en beweerde dat er een hacker in het spel was. Nu heeft Hallyday zelf de geruchten bevestigd in een tweet, al voegt hij er meteen aan toe dat zijn dagen nog niet geteld zijn.

gjs, vtvn

Volgens het oorspronkelijke bericht zou de terminale kanker van Hallyday volledig uitgezaaid zijn naar zijn lever en alvleesklier. “Hij is veroordeeld”, zou Smet gezegd hebben na een weekje vakantie bij haar vader in Los Angeles. Het bericht stond zo’n anderhalfuur op de Facebook-pagina van dochter Halliday maar werd intussen verwijderd.

“Mijn account werd gehackt”, zegt ze. “Hij stelt het goed. We zijn dit soort van berichten wel gewoon, elk jaar verschijnt er wel iets in dit genre.” Smet liet ook weten dat ze klacht gaat indienen tegen onbekenden.

“Kankercellen vastgesteld”

Maar nu mengt ook Hallyday zelf zich in de discussie met een bijzonder openhartige tweet. “Het web aan leugens rond mijn gezondheidstoestand heeft me echt geraakt. De alarmerende berichten die in verschillende media en op sociale netwerken worden verspreid, zijn gênant en onwaardig. (...) Ik bevestig jullie dat het erg goed met me gaat en dat ik in een goede gezondheid verkeer. Er zijn enkele maanden geleden effectief kankercellen bij mij vastgesteld, waarvoor ik behandeld word. Ik wordt opgevolgd door geweldige dokters waarin ik het volste vertrouwen heb. Mijn dagen zijn vandaag niet in gevaar.”

Hallyday woont op zijn 73ste in LA met zijn vrouw Laeticia en zijn dochter Jade en Joy. De rockster sukkelt wel al vele jaren met zijn gezondheid. In 2009 was hij al eens behandeld voor darmkanker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER