©  BELGAIMAGE

Hoe zijn scheet de kleedkamer liet ontploffen: het gekke verhaal achter het ontslag van verdediger Marcelo bij Lyon

Olympique Lyonnais draait een nogal flets en kleurloos seizoen in de Franse Ligue 1. In de kleedkamer is dat wel anders, zo blijkt. Illustrerend hiervoor wellicht is de bizarre reden waarom verdediger Marcelo zijn spullen moest pakken bij de Fransen. Om een scheet.

Bron: De Telegraaf

L’Équipe meldt dat hij met name uit de selectie werd gezet vanwege zijn winderigheid in de kleedkamer en dan vooral omdat hij hier zelf erg hard om moest lachen, net als zijn ploeggenoten overigens. Iets wat sportief directeur Juninho allesbehalve kon waarderen.

De Braziliaanse ex-ploegmakker van Rode Duivel Jason Denayer werd eerder dit seizoen gedegradeerd naar het reserveteam na een catastrofale prestatie in de 3-0 nederlaag tegen Angers. Juninho deed het destijds af als ’ongepast gedrag’, zonder er dieper op in te gaan. Nu blijkt dus volgens L’Équipe dat de winderigheid en het gelach hierom hem de kop heeft gekost bij Lyon.

Niet close

Juninho, die sowieso al niet bepaald close was met zijn landgenoot, besloot samen met trainer Peter Bosz hem uit de selectie te zetten.

Het contract van de 34-jarige werd later eind januari beëindigd en sindsdien heeft hij zich aangesloten bij de degradatiestrijder Bordeaux. Marcelo kwam tussen 2010 en 2013 voor PSV uit. Hij speelde 139 officiële duels, won de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer