Éric en Sabine de Crombrugghe, de ouders van de vermiste Natacha (28).
Volledig scherm
Éric en Sabine de Crombrugghe, de ouders van de vermiste Natacha (28). © AFP

Ouders van Natacha de Crombrugghe (28) openhartig over zoektocht naar vermiste dochter in Peru: “Mensen zijn bang om te praten”

De 28-jarige Natacha de Crombrugghe is sinds 24 januari vermist in Peru, maar haar ouders koesteren nog altijd hoop dat hun dochter levend wordt teruggevonden. “We trekken van deur tot deur en praten met winkeliers, hoteluitbaters, de priester, de burgemeester...”, vertellen Éric en Sabine de Crombrugghe uit Linkebeek vanuit Cabanaconde, waar hun dochter voor het laatst werd gezien. Een doorbraak in de verdwijningszaak is er nog niet, maar de ouders geven niet op. “Het lijkt erop dat mensen bang zijn om te spreken”, klinkt het in de kranten van Sudpresse.

1 reactie

  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Natuurlijk zijn de mensen daar terughouden om te praten ...heel veel corruptie en praten met de Politie of vreemden is daar niet van zelfsprekend . trouwens hier is het niet veel beter ..hier wachten vele ouders ook al jaren op enig teken van hun verdwenen kind ? Want de Politiek is meer bezig met Pest boetes uit te delen dan met echte criminaliteit of verdwijningen .