Vlaams parlementslid Hannes Anaf (Vooruit).
Volledig scherm
Vlaams parlementslid Hannes Anaf (Vooruit). © BELGA

Hannes Anaf: "Wat zit CD&V nog in Vlaamse regering te doen?"

Vlaams oppositielid Hannes Anaf (Vooruit) heeft dinsdag in de commissie Welzijn forse kritiek gegeven op regeringspartij CD&V. Die partij wil de discussie over de indexering van het Groeipakket doorschuiven naar de begrotingsbesprekingen in september. Een resolutie van Vooruit en Groen werd dinsdag zonder veel discussie weggestemd. "Wat zitten we nog in dit parlement te doen, maar vooral wat zit de CD&V nog in de Vlaamse regering te doen als zelfs hun allergrootste prioriteit geen inhoudelijke discussie waard is?”

17 reacties

  • gilbert Gijdé

    2 jaar geleden
    wat zit de vooruit nog in de regering te doen?Jullie draaien als windhanen,en pronken met iemands anders zijn verdienste.En de voorzitter is enkel maar goed om mee te doen met vtm.Wacht tegen de verkiezingen,dan zal je wel merken ,waar jullie staan
  • Harry peeters

    2 jaar geleden
    Niet te hoog van de toren blazen Anaf,,voetjes op de grond,of wil je de weg van de NVA mee opgaan,,,mijn stem ben je zowiezo al kwijt,,en als je zo verder gaat zul je nog veel kiezers verliezen,,en zeker nu je met de NVA in zee wil gaan..
  • Werner Van Calster

    2 jaar geleden
    wat zit er überhaupt nog een partij in de regering? alles wat nu de regering vormt was verliezer bij de laatste verkiezingen weet je nog wel? juist die verkiezingen waarbij men voor de 2e keer een Maratonformatie nodig had om toch maar de gevestigde partijen aan de macht te houden. Of is iedereen vergeten dat toen de covidcrisis uitbrak we een noodregering hebben moeten in het leven roepen om ook maar iets gedaan te krijgen. ( en een 9e minister van volksgezondheid om die 8 op te lijnen?
  • Donald Borremans

    2 jaar geleden
    zoals johny verlinden zegt: dat kun je je van velen afvragen !
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Hun loon van hun goedbetaald postje ontvangen natuurlijk Ze hebben schrik van elkaar want VB en PVDA zal met hun postjes gaan lopen bij verkiezingen