Dikke Liefde
Volledig scherm
Dikke Liefde © SBS

Meteen kritiek op ‘Da’s dikke liefde’ van Lotte Vanwezemael: “Weer gereduceerd tot beoordelen op uiterlijk?”

TVLotte Vanwezemael is binnenkort samen met dr. Servaas Bingé te zien in het nieuwe Play4-programma ‘Da’s dikke liefde’. Een programma waarin koppels met een maatje meer proberen om weer in form te geraken, zodat ze hun relatie nieuw leven kunnen inblazen. Het format krijgt meteen scherpe kritiek op sociale media. “Dit is zo cliché." 

5 reacties

  • Frank Geelen

    2 jaar geleden
    Als ex-zwaarlijvige zeg ik: fantastisch programma en hou allemaal op met dat gezeik over bodyshaming. Dit is meer « body awareness ». Ook als je je gelukkig voelt ben je als zwaarlijvige sowieso ongezond. Als je echt houdt van elkaar dan willen jullie toch ook liefst zo lang en zo goed mogelijk leven. Een BMI van mee dan 30 is een aanslag op je toekomst en die van je gezin en relatie.
  • Sara de Jong

    2 jaar geleden
    Maar overgewicht kan wel degelijk de oorzaak zijn van enkele libido problemen of irritaties? Dat is toch wat ze gaan onderzoeken exct dacht ik of hebben die mensen een andere trailer gezien? Als je zelf acief wilt zijn maar je partner komt niet van de bank kan dat tegensteken, als je een partner hebt die enkel frituur wilt eten in plaats van vers eten kan dit frustraties geven, als je seksleven lijdt onder overgewicht kan dit doorwegen en dat gaan ze bekijken toch?
  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Pulp ,dat het enige dat ik kan zeggen van programma’s tegenwoordig . Om nog maar te zwijgen over die zelfuitgeroepen kenners die te onpas een ander zegt wat ze moeten doen . Gelukkig hebben we nog dvd 📀
  • Ian Vandenbossche

    2 jaar geleden
    Wie vooraan het schip wil staan, moet tegen wind kunnen.
  • Ilse Verlinden

    2 jaar geleden
    Ik snap gewoon echt niet dat mensen met hun relatie en/of sexuele problemen op tv willen komen. Ik zag de reclame voor dit programma en ik voelde al plaatsvervangende schaamte. En dat had echt niks met gewicht te maken.