REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Cryptocrash doet op 24 uur meer dan 200 miljard dollar vervliegen. Wat is er aan de hand?

CryptoBeleggers dumpen massaal cryptomunten. Op 24 uur tijd is volgens de gespecialiseerde website Coinmarketcap ruim 200 miljard aan waarde uit de cryptomarkt verdwenen. Eén bitcoin is nu ongeveer 27.000 dollar (omgerekend 26.500 euro) waard. Ethereum verloor in 24 uur haast 25 procent. Wat is er aan de hand in cryptoland?

73 reacties

  • Pieter Declercq

    2 jaar geleden
    was dit volgens de bitcoin specialisten zoals ze zich zelf noemen, de munt die ons tegen inflatie moest beschermen?
  • gui van cutsem

    2 jaar geleden
    Normaal Bitcoin is een windei doet mij denken aan begin jaren 90 het vliegtuig investering waar je alleen op ht einde al uw geld verloor.
  • Marcus Vadis

    2 jaar geleden
    Er zijn mensen rijk geworden door bitcoin dat is waar maar er zijn er nog veel meer die geld verloren hebben. Het is gelijk een hoog risico aandeel op de beurs, je kan winnen maar ook veel verliezen.
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Cryptomunten zijn een grote zeepbel die uit moest in elkaar zakken alleen zij die er in het begin kochten hebben er aan verdiend en ze ook op tijd verkocht is zoals een piramide spel
  • An Vanden Bossche

    2 jaar geleden
    De 'whales' moeten nog lossen. Al die energie en dat geld beter in aandelen gestopt. Dan hadden we hier misschien nog wat meer bedrijven gehad, nu komt alles in buitenlandse handen.