Het incident gebeurde in het Meliá South Beach-hotel in Magaluf.
Volledig scherm
Het incident gebeurde in het Meliá South Beach-hotel in Magaluf. © Google Maps

Eerste dode van het jaar door ‘balconing’ in Mallorca: Brit stort van zevende verdieping naar beneden

Op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca is de eerste dode van het jaar gevallen door ‘balconing’, het fenomeen waarbij buitenlandse toeristen van het ene balkon van een hotel naar het andere proberen te springen of van het balkon in het zwembad. Slachtoffer is dit keer een 34-jarige Brit die van de zevende verdieping van een hotel naar beneden stortte in Magaluf.

  1. Zoonlief gaat feesten in Magaluf, bezorgde mama stelt acht gouden regels voor hem op

    Zoonlief gaat feesten in Magaluf, bezorgde mama stelt acht gouden regels voor hem op

    Zoonlief met al zijn stoere kameraden zien vertrekken naar een exotische feestbestemming? Hou dan als moeder je hart maar vast. Gelukkig blijft een gezonde portie wijze raad altijd welkom. Finlay Brockie (18) kreeg van zijn gestresseerde mama acht gouden regels mee die hem zouden moeten helpen de trip naar Magaluf te overleven. De herkenbaarheid raakte blijkbaar een gevoelige snaar: op Twitter werd het grappige lijstje van de Schot al meer dan 55.000 keer geliket. Hieronder vindt u de perfecte handleiding voor bezorgde moeders.
  2. “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.