Deze bekende Vlamingen voetballen tegen elkaar tijdens toernooi van Kevin De Bruyne

Viktor Verhulst, Erik van Looy en Kevin Janssens doen alvast mee.  

Drongen -

Als opwarmer voor de vijfde editie van de Kevin De Bruyne Cup zullen tientallen bekende Vlamingen zoals Erik Van Looy, Kevin Janssens en Viktor Verhulst tegen elkaar strijden in een minitoernooi.

Simon Dekaezemaker

Tijdens het weekend van 28 en 29 mei vindt de vijfde editie plaats van het gerenommeerde U15-voetbaltoernooi Kevin De Bruyne Cup in Drongen, bij Gent. Na twee afgelastingen door corona wil de organisatie van deze jubileumeditie iets speciaals maken. Daarom vindt op vrijdag 27 mei een speciaal BV-toernooi plaats.

Aanvoerders Aster Nzeyimana, Erik Van Looy en Christophe Stienlet brengen veel mooie namen in stelling. Onder anderen Viktor Verhulst, Andy Peelman, Guga Baúl, Kevin Janssens, Frank Boeckx, Steven Defour, Filip Joos en Imke Courtois zullen hun voetbalschoenen aantrekken.

De Nederlandse ex-spits Piet den Boer brengt voor het toernooi zijn Special Devils in stelling, de nationale voetbalploeg voor mensen met een verstandelijke beperking. De vier teams zullen vier wedstrijden spelen. De inkomsten van de ticketverkoop gaan integraal naar het goeie doel.

Meer informatie op Facebook.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen