ANP
Volledig scherm
© ANP

Jérémie Makiese door naar finale van het Songfestival: "Wat een song. Wat een stem. Helemaal verdiend”

SongfestivalHe did it. België bewees met Jérémie Makiese dat de soulvolle break-upsong ‘Miss You’ thuishoort op het Songfestival. In de tweede halve finale maakten de straffe stem én tonnen charisma van onze nationale hoop het verschil. “Dit is helemaal verdiend. We mogen trots zijn.”

68 reacties

  • Zoran Pavicevic

    2 jaar geleden
    Jammer voor Jérémie... Hij kan hoogstens tweede worden omdat de winnaar al bekend was vóór dat de halve finales gezongen werden: Oekraïene!
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Mooi liedje en heel goed gezongen. Hij was een verademing tussen al dat geroep en vals gekweel
  • Maxime Vanmaercke

    2 jaar geleden
    Prachtig liedje, geen overdreven neven show en een kerel waarvan ik bijzonder zijn optimisme bewonder. Wat de uitslag ook moge wezen: je hebt het goed gedaan.
  • Friedel Pas

    2 jaar geleden
    Marc Van Driessche, het is wel de inzending van de Franstaligen! Daarom is een goede Belgische inzending waarbij de kandidaat ook goed Nederlands kan, vaak anders geweest. Kortom in deze kan je beter fier zijn Belg te zijn. Jacqueline herck, klopt dat organisatie veel geld kost, maar levert ook veel op gedurende heel wat jaren daarna, netzoals een groot sport event, ... Met dat uitgangspunt kan je beter niets meer organiseren en dan gaat het bergaf.
  • Sandra Hoste

    2 jaar geleden
    T,is een top song van belgie wens Jeremy veel succes voor de finale ook al winnen we niet we zijn super trots op hem en word zo Wie zo een hit in belgie Jeremy toi toi toi man