Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Prins William lapt koninklijke regels aan zijn laars en omhelst oudere man tijdens bezoek aan Schotland

RoyaltyPrins William (39) en Kate Middleton (40) zijn momenteel in Schotland voor een tweedaagse koninklijke tournee om Mental Health Awareness Week onder de aandacht te brengen. De hertog en hertogin gingen onder meer op bezoek bij de Wheatley Group in Glasgow om met hun eigen ogen te zien hoe ze de levens van kansarme of kwetsbare mensen veranderen, inclusief personen die het risico lopen dakloos te worden. Op dat moment werd prins William op de gevoelige plaat vastgelegd. 

  1. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”
  2. Afgeschaft door haar grootmoeder, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans koningspaar
    royalty

    Afgeschaft door haar grootmoe­der, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans konings­paar

    De Nederlandse prinses Amalia (20) maakte twee onvervalste reverences voor de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia bij het afsluitende onderdeel van hun staatsbezoek aan Nederland. Aan het einde van het eerste staatsbezoek waarbij Amalia een rol had, maakte ze kniebuigingen voor het Spaanse koningspaar, dat hoger in rang staat dan zij. Over die eerste rol bij een staatsbezoek zei de prinses ‘ontzettend genoten’ te hebben. “Erg dierbaar om dit met m’n ouders te kunnen doen.”
    Amsterdam