Laura Pausini (midden) op de grote finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag.
Volledig scherm
Laura Pausini (midden) op de grote finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag. © ANP / EPA

Presentatrice Laura Pausini had last van lage bloeddruk

Laura Pausini had tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival last van een lage bloeddruk. Dat zegt ze zondag op Instagram. De zangeres en presentatrice van het liedjesfestival verdween zaterdagavond plots van het podium, om twintig minuten later weer terug te keren.

4 reacties

  • Lynn Robert

    2 jaar geleden
    Wij kijken net omwille van Peter Van de Veire zijn commentaar :)
  • Miep Van der Haegen

    2 jaar geleden
    @regina en alle criticasters … over de kleding volledig akkoord en vdv slaat er soms naast maar muzikaal was deze editie wel ok.. kwestie van kijken en relativeren of niet kijken zeker ??!
  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    @ Regina Van Akker : 1. Twijfelen is gezond maar achter een lage bloeddrukval andere reden zoeken ( welke zouden die dan wel zijn ?) lijkt me eerder ietwat paranoia. 2. Ik heb genoten van de show omwille van de muziek waar het tenslotte toch om draait, niet? 3. VandeVeire is niet mijn favoriete presentator maar wel één die alles kan relativeren. Misschien zelf ook eens proberen ? 😉
  • Regina Van Akker

    2 jaar geleden
    En als we dat niet geloven... Presenteren kan ze niet, absoluut niet. Ze is afgegaan als een gieter en dan zijn alle smoezen goed, nietwaar?! En wie heeft in godsnaam die haar outfits gekozen??? Italië is toch het land van de mode?? Niks van gemerkt! En Van De Veire zijn commentaren kan ik ook missen als kouw pap. Heeft die daar onzin uitgekraamd zeg!!! En maar denken dat hij gevat en grappig is! NOT!