©  ISOPIX

Paulo Dybala kondigt na zeven seizoenen afscheid aan bij Juventus: “Ik ging er van uit dat we nog vele jaren samen zouden doorbrengen”

Paulo Dybala heeft zondag op sociale media bekendgemaakt na dit seizoen te zullen vertrekken bij Juventus. De geruchten rond een vertrek van de Argentijnse aanvaller waren al maanden sterk. Beide partijen vonden geen akkoord over een contractverlenging, waardoor Dybala transfervrij de deur uitloopt.

Maarten Vanhoof
Bron: BELGA

De 28-jarige Argentijn speelde zeven seizoenen voor Juventus en pakte daarin twaalf prijzen. Enkel dit seizoen won hij met de club geen trofee. Hij speelde 291 wedstrijden en kwam daarin tot 115 goals. “Ik ging er van uit dat we nog vele jaren samen zouden doorbrengen, maar het lot leidde ons naar verschillende wegen”, postte Dybala op Instagram.

Dybala was jarenlang een publiekslieveling bij de Oude Dame. Maandag staat voor Juventus de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma, tegen Lazio op de voorlaatste speeldag van de Serie A. Juventus is al zeker van de vierde plaats.

Het is nog niet bekend waar Dybala de komende seizoenen zal spelen. Inter Milaan wordt al maanden genoemd als de meest concrete optie, ook Borussia Dortmund zou de Argentijn al een voorstel hebben gedaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer