Westerling/Maki
Volledig scherm
PREMIUM
© Westerling/Maki

Bijna 20 jaar na ‘Idool’ wint Danzel populaire Poolse televisieshow: “De vergoeding ligt hier gewoon hoger”

ShowbizzIn 2003 schopte Danzel (45) het tot de halve finale van ‘Idool’ en niet veel later scoorde hij de monsterhit ‘Pump It Up’. Daarna werd het in ons land stil rond Johan Waem, zoals de zanger echt heet. Maar in Oost-Europa blijkt ‘onze’ Danzel waanzinnig populair. Afgelopen weekend won hij in Polen zelfs het 16de seizoen van de populaire tv-show ‘Your Face Sounds Familiar’. Wij spraken hem over zijn carrière en bekendheid ginder, wat hij met het prijzengeld gaat doen en hoe de toekomst eruitziet: “Het voordeel van bekend zijn in het buitenland? Wanneer ik in België ben, zit ik op mijn gemak.”

1 reactie

  • Rudy Chalmet

    2 jaar geleden
    Proficiat Danzel !! Ik geniet nog telkens weer van je superhit ' Pump it up ' . Vind het nog steeds een topnummer !!
  1. Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”
    PREMIUM
    Royalty

    Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”

    Meghan Markle (42) is goed op weg om het te maken in de VS, nu ze haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd heeft. Intussen heeft ook haar echtgenoot, de Britse prins Harry (39), de Verenigde Staten omarmd. Op nieuwe officiële papieren staat te lezen dat de VS nu officieel zijn thuisland is. Maar wat betekent dat voor zijn koninklijke status? En wat spookt hij daar eigenlijk uit? Heeft hij wel iets om op terug te vallen, of moet hij het hebben van Meghans inkomsten?
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.