Nicole Kidman legt zelf uit waarom ze zo vreemd klapte tijdens de Oscars

Na de uitreiking van de Oscars eind februari was Nicole Kidman een van de gespreksonderwerpen op sociale media. Kijkers vroegen zich af waarom ze zo vreemd aan het klappen was tijdens de show. Om die vraag de wereld uit te helpen, heeft de actrice nu zelf een verklaring gegeven.

nadb

De 49-jarige Nicole Kidman sprak donderdag met de radiopresentatoren Kyle Sandilands en Jackie O over de Oscaruitreiking. Haar uitleg voor het vreemde geklap? Ze droeg die avond een dure ring die ze geleend had en niet wou beschadigen.

“Het was echt heel vreemd. Ik dacht: “Ik wil klappen, ik wil echt niet degene zijn die niet klapt”, want dat zou het ergste geweest zijn. Ik ben dus gewoon beginnen te klappen. Maar dat was heel moeilijk omdat ik een gigantische ring aanhad die niet van mij was. Een prachtig sieraad. Ik was doodsbang om het te beschadigen.”

Na de uitzending van de Oscaruitreiking gingen de beelden van Nicole Kidman razendsnel viraal. Iedereen vroeg zich af waarom ze zo vreemd in haar handen stond te klappen.

“Klap toch eens als een normaal mens” en “Ze klapt als een zeehond” waren slechts enkele van de reacties.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer