.
Volledig scherm
. © rv

Hans Vanaken na feestnacht: “Ik heb een zestal uurtjes geslapen, maar er zullen zeker jongens zijn die zich minder goed voelen”

Club BruggeThe day after. Na de middag arriveerden de spelers van kampioen Club Brugge op het Belfius Basecamp. Eerst Alfred Schreuder, die zijn laatste week als coach van Club aanvat. Nadien volgden onder meer Sargis Adamyan, Ruud Vormer, Denis Odoi en Tajon Buchanan. Carl Hoefkens,  in beeld om de nieuwe T1 te worden, kwam met de fiets naar het oefencomplex. Qua kleine oogjes na de feestnacht viel het eigenlijk nog mee. “Zoals ik het gisterenavond zag, had ik wel wat anders verwacht”, grijnsde Hans Vanaken. 

30 reacties

  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Ik slaap al 30 jaar maar 6 uurtjes per nacht. Voetballertjes zijn dan ook niet veel gewoon, zelfs 2 wedstrijden per week betwisten is te veel, daarom dat ze overwegen om een competitie met 12 teams te maken.
  • Jean Paul Heck

    2 jaar geleden
    Volgend jaar bij Ajax kan hij verder feesten
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Toch een leuke man die Geert de Regge : sportief, aangenaam, vriendelijk. Een persoon die je direct als buur zou willen hebben : verdraagzaam, behulpzaam.
  • stefaan de deyne

    2 jaar geleden
    @geert Desmet, zelfs zonder puntendeling staat club nu op de eerste plaats 💙🖤
  • Isabelle Van den Abeele

    2 jaar geleden
    Volgend jaar terug gaan sukkelen in het kampioenenbal