Jan Segers en Bea Vandendael.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en Bea Vandendael. © HLN/Thomas Geuens

COLUMN. Het land zou in betere staat verkeren mocht het zijn budget blind toevertrouwen aan Béa Vandendael en haar realiteitszin

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Béa Vandendael van ‘Blind gekocht’.

8 reacties

  • katleen dierckx

    2 jaar geleden
    Het is nochtans heel simpel, die politiek. Begin eens een partij die de belangen behartigt van de werkende man uit de middenklasse. Een garantie op succes want dat doet geen enkele van de bestaande partijen. Voor de rijken en de Wikkelaars zijn er partijen genoeg maar voor al wie daar tussen zit is geen enkele partij geschikt.
  • lydy lauwers

    2 jaar geleden
    Over realiteitszin gesproken. De prijzen van de gekochte huizen bevatten die ook registratiekosten en andere extra's uit de realiteit. Daar wordt nooit over gesproken. Niemand v de deelnemers stelt zich daar vragen bij??
  • Marianne Van den Lemmer

    2 jaar geleden
    CD&V heeft afgedaan, is uitgeteld, ligt op apegapen. Graag de mensen bevragen wat ze willen : ja, ik bedoel : nieuwe verkiezingen!
  • Linda Wellekens

    2 jaar geleden
    En zo hebben ze nog altijd niks geleerd : het zijn niet de postjes die moeten veranderen, het zijn de politici die moeten veranderen. Dat heet : een andere attitude :-D
  • willem merken

    2 jaar geleden
    Geweldig toch we hebben een nieuwe mini-ster van welzijn, volksgezondheid die meer kent van kiekens en varkens en een nobele onbekende die nu het stikstofdossier mag oplossen. En niet te vergeten aan een volwaardige mini-sterren vergoeding.