Vlaams minister Hilde Crevits volgt Wouter Beke op als minister van Welzijn (archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister Hilde Crevits volgt Wouter Beke op als minister van Welzijn (archiefbeeld) © BELGA

Met Crevits op Welzijn wil CD&V fouten vermijden

Geen wit konijn zoals Inge Vervotte of dossiervreter als Vera Jans: Hilde Crevits (CD&V) wordt de Vlaamse minister van Welzijn. Met Jo Brouns als minister van Werk en Economie kan CD&V een nieuw Limburgs gezicht lanceren. 

52 reacties

  • Rudi De Schrijver

    2 jaar geleden
    Het zal geen verbetering worden met Crevits aan het stuur ,met een post die haar helemaal niet ligt ,een departement waar je geen pluimen op je hoed kan steken iets wat ze graag heeft en bij slechtere resultaten ( te moeilijk of tewenig geld)men niets van haar hoort ,nu moet ze zichzelf bewijzen ,ook van haar eigen partij waar ook reeds kritiek was op haar beleid ,wordt het beter of is het blaren zitten
  • Willy Schepers

    2 jaar geleden
    Eerst grote woorden geven: neen neen, ik ga mijn dossiers niet uit handen geven, en dan toch, zal waarschijnlijk weeral een vette bonus aan vast gehangen hebben.
  • Linda MOENS

    2 jaar geleden
    De laatste stuiptrekking in het bestaan van de CD&V. Proberen te redden wat nog te redden valt door Crevits in te zetten, helaas het einde is nabij
  • Erwin De Meyer

    2 jaar geleden
    Het woord van een " politieker " is geen stuiver waard , zo blijkt al weer. Veel gezever maar daar stopt het dan ook. Wat zal het volgend jaar zijn en is er een postje wat ze nog niet heeft gehad ?
  • Peter Nols

    2 jaar geleden
    Van de varkens- en koeienstallen op één dag omgeschoold tot hoofdverantwoordelijke van crèches en woonzorgcentra. Nog steeds beslist de katholieke zuil in Vlaanderen hoeveel procent van de miljarden in hun zakken verdwijnt. Zullen wij wel vertrouwen hebben in de politiek. De CD&V heeft met deze farce nog eens een paar procenten weggegooid.