Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel toont met duimpje respect voor Girmay: “We weten allemaal dat hij een supergoede renner is”

GiroMathieu van der Poel moest in de Giro de duimen leggen voor Biniam Girmay. De Nederlander stak na de sprint zijn duim op richting de Eritreeër. Geen cynisch gebaar, wel een teken van respect. “We weten allemaal dat hij een supergoede renner is. En die emoji van eerder? Die reactie was een beetje verkeerd opgevat.”

8 reacties

  • Els Martin

    2 jaar geleden
    Top reactie van VDP die in de koers na een fietswissel al een tijdrit had gereden. Dat zijn tenminste coureurs ipv de cavendishen die tot 200mr voor de streep in t wiel zit
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    Knappe race Mathieu die etappe kleurde door zijn vechtlust maar uiteindelijk nipt geklopt in sprint door een wieltjeszuiger.
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Een sprint van ver aangaan en Vdp is in de meeste gevallen geklopt.. dat is in het verleden ook al bewezen. Sterke sprint van Girmay!!
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    De media had weer een polemiek opgestart die er niet was, ik denk ook dat vdp het leuk vindt om er een stevige concurrent bij te krijgen dat geeft hem motivatie om nog te blijven verbeteren, als je kijkt hoe sterk hij en va zijn geworden door elkaar al 10 jaar op te jutten.
  • Willem Becker

    2 jaar geleden
    Hele sportieve reactie van Mathieu.