(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © ANP

Milieuorganisaties eisen aanpassing stikstofakkoord

Een coalitie van milieuorganisaties tekent bezwaar aan tegen het stikstofakkoord van de Vlaamse regering. Ze vreest dat sommige maatregelen hun doel voorbijschieten, meldt De Morgen.

27 reacties

  • Rudy Horré

    2 jaar geleden
    Demir zegt dat ze een akkoord heeft. Of heeft ze een voorstel dat ze wil doordrukken?
  • Nicole Vogelaere

    2 jaar geleden
    Stel je voor al de mais, gras en weide die vrij zou komen om graan te verbouwen en zaden voor eigen consumptie. Afhankelijkheid van vlees is enkel een luxe, afhankelijk van Oekraïne hoeven we niet te zijn, iedereen betaald de meerprijs nu omdat men vlees en melk noodzakelijk vind. Dit word steeds meer achterhaald de wereld zal er anders uit gaan zien. We zullen wel moeten om de groeiende wereldbevolking en de dreigende honger door klimaatvervuiling op te lossen.
  • victor vandesande

    2 jaar geleden
    In de noorderkempen al bewezen: het merendeel van de stikstof komt overgewaaid uit Nederland en Duitsland. Wat ga je daaraan doen Demir? De buren beboeten en hun gezonde bedrijven sluiten? Ze zullen eens lachen.
  • freddy vandersmissen

    2 jaar geleden
    Als zelfs het Saharazand tot hier geraakt zal dat met stikstof ook wel lukken zeker . Druppel op roodgloeiende plaat in Belgie.
  • DANIELLA CAUWENBERGHS

    2 jaar geleden
    hier produceren en hier consumeren, niks is milieuvriendelijker. Dus geen camions uit spanje of maroco met vlees en groeten. Pluspunt is in eigen eten voorzien dit leert ons Oekraine