Conner Rousseau toont sneakers waarmee hij naar koning trok in nieuwe VTM GO-reeks 'Sneak Peek’

ShowbizzHij was vooral bekend als dj, maar nu heeft Hakim Chatar ook z’n eigen programma op VTM GO: ‘Sneak Peek’. Hij duikt daarin in de wondere wereld van de sneakers. Chatar gaat langs bij onder meer YouTuber Acid en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Die toont het paar waarmee hij naar de koning trok.

  1. Jan Bakelants herbeleeft traumatische ervaring door 'Special Forces’: “Ik vreesde dat ik nooit meer kon lopen”
    Play
    PREMIUM
    TV

    Jan Bakelants herbeleeft traumati­sche ervaring door 'Special Forces’: “Ik vreesde dat ik nooit meer kon lopen”

    Jan Bakelants (38) komt zichzelf tegen in ‘Special Forces’. In de tweede aflevering roept een hoogteproef bij een waterval traumatische herinneringen op bij de HLN-wieleranalist. In 2017 viel Bakelants tijdens de ronde van Lombardije in een zes meter diepe ravijn, met alle gevolgen van dien. In dit interview blikt hij terug op dat tragische moment en analyseert hij z'n deelname aan het VTM-programma. “Door dat ongeval ben ik een halve centimeter kleiner geworden.”
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?