Camille Vasquez en Elaine Bredehoft
Volledig scherm
PREMIUM
Camille Vasquez en Elaine Bredehoft © AP/Reuters

Vlaamse advocate kritisch over proces Depp: “Als ik dat riskeer, zou de rechter vragen of ik niet normaal kan doen”

CelebritiesDe smaadzaak in Virginia mag dan om Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) draaien, ook hun advocaten gaan met minstens evenveel aandacht lopen. Voor de ene draait dat goed uit, de andere krijgt vooral kritiek. De Vlaamse advocate Claudia Van de Velde, die zich specialiseert in familierecht, legt uit waarom zoiets bij ons nooit zou kunnen. “Het lijkt nu alsof een mooie advocate meer kans heeft om zo’n zaak te winnen.”

14 reacties

  • Frank Slaets

    2 jaar geleden
    Tja de advocate aan het woord valt vooral op door onkunde en vooringenomenheid.
  • christian robin

    2 jaar geleden
    Wat een onzin, de advocate van Heard krijgt amper een volwaardige zin uitgesproken zonder 27 keer euhm te zeggen, als je dan een tegenstander krijgt die wel mondig is zoals Vasquez ga je gewoon af als een gieter..
  • thomas vervaet

    2 jaar geleden
    Moest je bij een scheiding met onnozelheden als kindermishandeling afkomen dan ga je zien wat er gebeurd, dit is de kern van deze rechtzaak. Hoe vrouwen mogen liegen en de man kapot maken zonder enig bewijs. Als je dat niet snapt ben je een deel van het probleem.
  • Karine Kuhn

    2 jaar geleden
    Mter Van de Velde hoeft niet jaloers te zijn zoals hier wordt gesuggereerd.Zij is een knappe advocate,zowel qua uiterlijk als qua verstand.En ze heeft gelijk:hoewel ik die Amerikaanse advocate wel zeer ad rem vind, zou een houding,noch een proces zoals we dat zien in de zaak Depp/Heard,voor een Belgische rechter genade vinden.En eerlijk gezegd, maar goed ook.Sensatie hoort niet thuis bij familierecht.En dat was toch wat Mter Van de Velde zei. Begrijpend lezen… is niet iedereen gegeven blijkbaar
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Depp is een lieger en een bedrieger tot spijt van al degene die VOOR hem zijn puur voor zijn looks. Of is het pure jaloezie tegenover de prachtige Amber?