Simon Mignolet en Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet en Roberto Martínez. © Photonews en Belga

“Plots moest ik alles zelf doen. Heel ingrijpend”: ervaringsdeskundige Mignolet over het advies van Martínez om deze zomer “de juiste keuze te maken”

Rode DuivelsRoberto Martínez hamert erop dat de Rode Duivels deze zomer de juiste keuze maken. Blijven bij hun club of vertrekken? Simon Mignolet is een ervaringsdeskundige. Hij verliet op 22-jarige leeftijd STVV: “Toen ik naar Sunderland ging, moest ik drie, vier maanden wennen.”

7 reacties

  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Een land met iets of wat verstand en trots had martinez al lang bedankt voor geen enkele finale te halen met deze uitzonderlijke groep. wat waren we blij met dat brons dat eigenlijk goud had moeten zijn. Als de hollanders zulke goede groep hadden gehad , dan had niets minder dan goud NORMAAL geweest. Martinez heeft heel vakkundig heel deze lichting om zeep geholpen door zijn gebrek aan voetbalkennis. Ik heb enorm genoten van eden, maar die is kapotgestampt in engeland en kan helaas niet meer mee
  • Actie reageertje Reactie

    2 jaar geleden
    De mooi prater: een grote ballon in uitspraken. Een maatkostuum met grote zakken om ze te vullen en Hazard om hem te pleazen.
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Zoveel mogelijk speelminuten is allesbehalve interessant lijkt me. Je gaat vooral honderd procent, gretige en frisse spelers nodig hebben om op het WK iets te kunnen betekenen. Zeker geen spelers die snakken naar de ... winterstop.
  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Maar zijn lievelingetje Hazard is er toch bij .
  • Jackie Horrie

    2 jaar geleden
    Ze gaan nooit een groot tornooi winnen