Hein Vanhaezebrouck blijft twee jaar langer bij AA Gent: “Had geenszins de bedoeling ergens anders in België aan de slag te gaan”

AA GentHein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. “Het was altijd mijn bedoeling hier te blijven”, vertelt de 58-jarige coach over wat hij noemt het vervolg van zijn tweede periode. Wat zijn de ambities? “Er zit nog rek in deze groep. We gaan niet drastisch veranderen.” 

32 reacties

  • Teirlynck Luc

    2 jaar geleden
    Super nieuws Heintje is van ons , en wees maar gerust met Hein is het altijd fijn
  • Noel Demeyere

    2 jaar geleden
    Bij gebrek aan interesse blijft hij gewoon bij Gent. Al de rest is blablabla. Probeer eens in de champion’s playoffs te geraken Hein.
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Wegens gebrek aan interesse moet hij blijven waar hij zit.
  • Ilse Verlinden

    2 jaar geleden
    Een grote oef dat hij zeker niet naar Club komt.
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Vergeet tissoudali maar, die gaat niveau of 4 hoger spelen. Bij Valencia nl. Is veel te goed voor de muppet competitie hier
  1. De Sart redder in nood voor AA Gent: “Ik zag de doelman al een stap naar de verste paal nemen, eigenlijk was het makkelijk”
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    De Sart redder in nood voor AA Gent: “Ik zag de doelman al een stap naar de verste paal nemen, eigenlijk was het makkelijk”

    Normaal gezien zou hij niet in actie komen. Zijn ploegmaats zouden dat varkentje - een thuiswedstrijd tegen Westerlo - wel even wassen. Niets was minder waar, Julien De Sart moest met gevaar voor een schorsing in de belangrijke wedstrijd tegen KV Mechelen de Buffalo’s uit het slijk trekken. In een week waarin hij een verbeterd contract tekende, werd hij ook matchwinnaar.
  2. Is dit penalty voor AA Gent na hands? En stond Angulo wel buitenspel toen hij scoorde? Alle JPL-highlights van speeldag 24
    19

    Is dit penalty voor AA Gent na hands? En stond Angulo wel buitenspel toen hij scoorde? Alle JPL-highlights van speeldag 24

    Wéér gaat het na ook speeldag 24 vooral om de controversiële scheidsrechterlijke fases, zeker na Anderlecht - AA Gent. Feit is dat zowel scheidsrechter Nicolas Laforge samen met zijn grensrechters en videoref Wim Smet weer geen goeie beurt maakten. Vanhaezebrouck en eigenaar Sam Baro schreeuwden moord en brand na een afgekeurde goal van Julien De Sart, maar ook de beslissing om Depoitre met een aanvallende fout te bestraffen, vlak voor een handsbal van Debast in de zestien, en Angulo meteen af te vlaggen zonder dat de VAR een buitenspellijn kon trekken, zorgden voor de nodige consternatie.