Illustratie PZ Leuven. Politie.
Volledig scherm
Illustratie PZ Leuven. Politie. © Vertommen

Man probeert meisje (13) van fiets te sleuren in Lanaken: politie zoekt getuige die dader doet vluchten

LanakenEen man zou woensdag rond de middag in Lanaken geprobeerd hebben om een 13-jarig meisje van haar fiets te trekken. De politie is onder meer op zoek naar een getuige die iets naar de dader riep.

  1. Elke en haar kroost boeken (inter)nationale successen  met hun Dalmatiërs: “We hadden ooit 14 pups in huis, dat is écht hectisch”
    PREMIUM

    Elke en haar kroost boeken (inter)nationale successen met hun Dalmatiërs: “We hadden ooit 14 pups in huis, dat is écht hectisch”

    In Kuringen loopt nog tot 5 mei de fototentoonstelling ‘Cliqué Locale’ van fotografe Inge Delee. Je kan er unieke portretten van verschillende Kuringenaren bewonderen. Eéntje daarvan is Mina-Viola Vaesen, die samen met Dalmatiër ‘Bruno’ op de foto staat. Het verhaal achter het kiekje is alvast heel bijzonder... “Wanneer we op wandel zijn in Kuringen met onze vijf Dalmatiërs, vragen mensen vaak waar de 96 andere honden zijn.”
    Hasselt
  2. Sint-Truiden krijgt na zes jaar opnieuw EK-dorp op Grote Markt met ‘Bar Berlin’: “Feest voor alle Truienaren”
    PREMIUM

    Sint-Trui­den krijgt na zes jaar opnieuw EK-dorp op Grote Markt met ‘Bar Berlin’: “Feest voor alle Truienaren”

    De Grote Markt van Sint-Truiden moet in juni en juli één grote feestlocatie worden. Na zes jaar pakt de stad opnieuw uit met een scherm van 120m² groot om de matchen van de Rode Duivels tijdens het EK voetbal te volgen. Voetballiefhebbers kunnen bij ‘Bar Berlin’ terecht voor voorbeschouwingen, analyses en uiteraard de matchen zelf, maar daarnaast kan je er ook terecht voor de Midweekfeesten, kidsdays, een discoparty én de viering van ereburger Simon Mignolet.
    Sint-Truiden