Kristel Verbeke
Volledig scherm
PREMIUM
Kristel Verbeke © Joel Hoylaerts / Photonews

Kristel Verbeke opnieuw in de bres voor mama’s in armoede: “Deurwaarders zijn een harteloos, hallucinant systeem”

TVWat doet armoede écht met een mens? Kristel Verbeke (46) toont het in de tweede reeks van ‘Zorgen voor mama’ onverbloemd, en hoopt vooral dat mensen het niet té heftig zullen vinden. “Toen Erika vertelde dat ze vier zelfmoordpogingen achter de rug had, wist ik echt niet wat zeggen...” 

9 reacties

  • Eric Roeloffzen

    2 jaar geleden
    Ja, als je niet met geld kunt omgaan heb je er altijd te kort aan. Misschien wat kindjes bij maken, is wel extra centjes dan. Of filmpjes op tik-tok zetten, foto's delen e.d.. Keuze genoeg niet?
  • José Lippens

    2 jaar geleden
    Niet de deurwaarders zijn de boosdoeners, maar vooral de banken en winkels die veel te veel krediet geven. Een GSM op afbetaling zou niet mogen, net zoals zoveel ander electro. Mensen die niet kunnen weerstaan aan al die verleidingen lopen regelrecht de schuldenput in.
  • Ann Vanmeerbeeck

    2 jaar geleden
    Mensen die niet willen werken komen in armoede - dat is normaal ; wat niet normaal is : sommige werkende mensen moeten met even weinig rondkomen - want ze vallen «  net uit de boot » om wel steun te krijgen !
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    M’n ma werd weduwe op 40 jaar met 4 kinderen ze kon nergens bijstand krijgen maar er waren nooit schulden ze kon fantastisch koken en met heel weinig lekker eten klaarmaken er werd enkel het noodzakelijke gekocht en ons huis was altijd kraaknet en altijd proper kleren !!
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Niet enkel alleenstaande moeders hebben het zwaar mevrouw. Net als al de rest vergeet je de alleenstaanden die geen kinderen hebben. Zijn wij dan niet van tel? Mogen wij gewoon creperen? Blijkbaar is het normaal dat wij ons regelmatig afvragen of we enkel leven om te gaan werken, door de regering uitgemolken te worden en de rijke rijker te maken.